Dicht op 365

In 2020 was ik deelnemer aan de jaaropleiding van 365 dagen succesvol. Het maakte indruk op me, en de gevoelens die los kwamen heb ik verwoord in 13 gedichten. De stappen van de methodiek komen hierin naar voren, maar ook de ervaringen zoals het ijsbad en de nature quest. Ik bied je deze set van 13 prachtige gedichten aan, gedrukt op kwaliteits papier, deels in zwart wit, en deels in kleur met foto. Dit aanbod is speciaal voor iedereen die de methodiek van 365 heeft gevolgd.

De gedichten zijn een prachtige weergave van de ervaringen in dit enerverende 365 jaar. Deze set bied ik aan voor de speciale 365 prijs van slechts € 24,- (inclusief btw en inclusief verzendkosten)!

Hiervoor ontvang je 13 kunstwerken op prachtig dik A4 ‘soft-touch’ papier om jouw 365 reis keer op keer te kunnen herbeleven. Met dit speciale papier zijn de gedichten niet alleen mooi om naar te kijken, ze voelen ook heel fijn. Van binnen en van buiten!

De set gedichten is heel simpel te bestellen door mij een bericht te sturen via @pimbeukenkamp op Facebook-messenger óf mail naar: pimbeukenkamp@concepts.nl

Hieronder en elders op deze site staat een aantal van de gedichten uit deze set. De rest blijft een verassing. Lekker spannend buiten je comfortzone!

overzicht 365 gedichten set pim beukenkamp
gedicht A-speler Pim Beukenkamp
gedicht vuur met watermerk klein formaat pim beukenkamp
gedicht sacred space pim beukenkamp