Dicht op jou

Echt bijzonder is het natuurlijk om jouw eigen persoonlijke gedicht te hebben of cadeau te geven. Dat kan zijn voor een bijzondere dag, jubileum of een gebeurtenis die je graag extra aandacht wilt geven.

Dit is ook mogelijk voor jouw bedrijf of organisatie. Zo kun je bijvoorbeeld de kern van je bedrijf weer geven in een gaaf kunstwerk! Hiermee kunnen we samen de wereld mooier maken.

Ook jouw evenement of webinar kun je tot iets onvergetelijks maken, door bijvoorbeeld alle deelnemers een gedicht mee te geven dat is gebaseerd op de hoogtepunten of boodschap van het evenement. Als dit past bij jouw bedrijf of organisatie, neem dan contact met mij op. Voorbeelden staan bij de gedichten over 365.

Heb je een ander idee of wens, neem dan contact met mij op via @pimbeukenkamp op Facebook-messenger óf mail naar pimbeukenkamp@concepts.nl Dan bekijken we samen wat de wensen en opties zijn.

Het gedicht ‘vaderdag’ is een voorbeeld van een persoonlijk gedicht. Het gedicht ‘op en afzien’ past bijvoorbeeld in een fietsenwinkel.

Pim Beukenkamp gedichten
op en afzien gedicht mtb pim beukenkamp