Proces

Struin eens rond op deze site en geniet van de gedichten.
Bedenk en voel wat jóu aanspreekt, waar jij enthousiast van wordt en wat bij jouw wensen aansluit.

Wil je graag een bestaand gedicht? 

  • Neem dan contact met me op om de bestelling door te geven.
  • Graag hoor ik van je op welk materiaal je dit gedrukt wilt hebben, en op welk formaat.
  • Je kunt kiezen voor een witte achtergrond, of met een foto zoals op de site zichtbaar is. Maar wil je het persoonlijker maken, lever dan je eigen foto aan (met voldoende resolutie), graag zelfs want dat maakt jouw kunstwerk specialer!
  • In onderstaand overzicht vind je de prijslijst.

Gaat je voorkeur uit naar een op maat gemaakt uniek gedicht?

  • Neem contact met me op, dan plannen we een 1e gesprek in. Daarin bespreken we jouw wensen en achterliggende gedachte en motivatie. Ik zal je ook vragen stellen om zo een helder beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt.
  • Vervolgens ga ik aan de slag voor jou, en zet ik al mijn expertise en creativiteit in om de juiste woorden te vinden, om dit unieke en persoonlijke gedicht naar jouw wensen te creëren!
  • Daarna is het tijd voor de vormgeving: op welk materiaal wil je het laten afdrukken en wat zijn jouw wensen voor de achtergrond. Je hebt de keuze uit een witte achtergrond óf een aantal foto’s die ik voor jou heb geselecteerd, natuurlijk passend bij de inhoud van het gedicht. Met je een eigen foto (met voldoende resolutie), wordt het écht persoonlijk!
  • In onderstaand overzicht vind je de prijslijst.
  • Reken op een doorlooptijd van het 1e gesprek tot aan de levering van 2 à 3 weken. De tijd die ik hierin investeer is zo’n 10 – 15 uur. Het laten afdrukken en verzenden duurt ongeveer 5 werkdagen.
  • Achteraf is het ook mogelijk om (gratis) een gesprek met elkaar te hebben, waarin ik mijn uitleg geef over het gedicht, en jij de mogelijkheid hebt om je vragen te stellen.

Formaat, materialen en afdrukmogelijkheden

Hoe wil jij dit prachtige gedicht laten afdrukken? Dit hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeuren en bijvoorbeeld jouw interieur.

De gedichten kunnen afgedrukt worden op canvas voor de wat meer klassieke uitstraling. Houd je meer van een strakke moderne versie, dan past een afdruk op acrylglas wellicht beter. Met name kleurenfoto’s komen hierop levendiger naar voren.

In overleg kunnen we ook kijken naar een afdruk op bijvoorbeeld aluminium, of een afdruk voor buiten.

Om het juiste formaat te bepalen, adviseer ik om goed te kijken naar waar jij dit gedicht zou willen ophangen of neerzetten. Wat ruimte om het schilderij heen zorgt ervoor dat het extra mooi uitkomt!

Daarnaast is het formaat afhankelijk van de resolutie van de gekozen foto. Hierover is het altijd mogelijk om even persoonlijk contact te hebben. Zo weet je zeker dat jouw keuze een prachtig exemplaar is!

En neem dus gerust contact met mij op om je wensen te overleggen!

Prijzen

Hieronder een overzicht van de prijzen. De bedragen zijn inclusief verzenden. Een ophangsysteem (zie foto) is verkrijgbaar tegen een meerprijs van € 7,-